ZADELS


Vakmanschap en innovatie

Harry Dabbs Saddle Makers ontwikkelt en maakt al meer dan 40 jaar uitzonderlijke zadels die geschikt zijn voor de meeste paardenrassen. Onze vakmensen combineren moderne technologie met traditionele methodes bij het maken van zadels met een uitzonderlijke pasvorm, kwaliteit en ontwerp. Harry Dabbs Saddle Makers staat wereldwijd bekend om hun productie van kwaliteitszadels voor alle disciplines. Veel van de modellen worden uitgevoerd met het populaire "Performance Panel"

(c) Harry Dabbs 


Frank Baines Saddlery is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1980 en dat inmiddels uitgegroeid is tot één van de toonaangevende fabrikanten van handgemaakte zadels, waar hoogstaande kwaliteit, oog voor detail en innovatieve designs met het oog op performante uitstekend passende zadels.

De zadels worden in het Verenigd Koninkrijk en 20 landen wereldwijd verkocht door erkende stockists.

Het aanbod omvat dressuur, jumping en eventing, beantwoordend aan de specifieke vereisten van elke discipline.

Neem ook een kijkje voor de vele mogelijkheden qua kleur en materiaal via BuildMyBaines


quote: Whether the world of the horse is your pleasure or your profession you will know the name Jeffries.
...
We pride ourselves on the years of tradition and experience on which we base the design and manufacture of all that is best in saddlery and riding equipment. Without compromise, we design and develop new products, combining the latest materials and technology with traditional manufacturing skills and craftsmanship. Product development is often in conjunction with leading riders, such as Chris Bartle, Olympic medalist and trainer of the German Three Day Eventing Team. New products are launched under the Jeffries' and Falcon brands only after careful development and thorough testing.
Our aim is to create, today, fine equestrian products that will be seen as traditional many years ahead.

Jeffries saddlery - Handmade Excellence Since 1820
: unquote

(c) Jeffries


Kentaur werd opgericht in de Tsjechische Republiek in 1991. Vandaag worden hun producten in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf evolueert en vernieuwt constant, waarbij ze streven naar het produceren van de hoogste kwaliteit in materialen en vakmanschap. Eén van hun grootste troeven is de persoonlijke ervaring met showjumping en hun stallen op de fabrieksterreinen. Hier worden alle nieuwe producten vooraf getest.

Het motto van het bedrijf doorheen hun 25-jarige ervaring was en is te geloven in gezond verstand. Daarom biedt het stevig vervaardigde producten met hoge functionaliteit en levensduur aan, met een betrouwbaarheid van 100%. De producten die aangeboden worden aan een eerlijke prijs zijn toegankelijk voor elke ruiter.

(Bron: "About us" op www.kentaur.cz)Vanaf nu kan u ook bij ons terecht voor een zadelpasconsult voor deze Freemax Western boomloze zadels: ontdek ongekend rijplezier met het populairste boomloze westernzadel van België en Nederland. Je gebruikt dit zadel samen met de bijhorende pad, beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Ook voor deze zadels gaan we tewerk met een uitgebreid zadelpasconsult. We werken samen met Kifrahorse Saddle Fitting 

Ontdek de mogelijkheden en meer informatie op www.freemaxwestern.nl en neem vrijblijvend contact op met Kifrahorse Saddle Fitting of rechtstreeks met ons.

Kijk je uit naar een Bates, Wintec of Arena zadel en wil je net dat ietsje meer qua service? Wij komen ter plaatse zodat je zadel aangepast wordt door een professionele MSFC zadelpasser en kunnen zorgen voor opvolging na verkoop, gezien je paard evolueert en aanpassingen nodig kunnen zijn. Dit is net dat ietsje meer dat wij aanbieden en dat een hemelsbreed verschil kan maken voor jou en je paard!

Volgende pasmodellen worden heel binnenkort geleverd, maar natuurlijk is het hele gamma van Bates, Arena en Wintec verkrijgbaar. Meer informatie over de merken vind je op hun respectievelijke websites en uiteraard staan we klaar om je verder te helpen in je zoektocht. 

Meer informatie over de merken vind je op hun respectievelijke websites (via onderstaande logo's) en uiteraard staan we klaar voor uitgebreid advies en om je verder te helpen in je zoektocht.